Yomper-EasyGo-300-02-1.pngYomper-EasyGo-300-02-1.png

Elektrinis varytuvas YOMPER

Susisiekti

Yomper yra elektrinis varytuvas, kuris papildo jūsų rankomis stumiamą mechaninį vežimėlį. Lengvai prijungiamas prie daugelio mechaninių vežimėlių Yomper padeda lengvai įveikti kasdienes kliūtis, nuvažiuoti ilgesnius atstumus, važiuoti į įkalnes ir nelygiose vietovėse.

Nesudėtingas ir intuityvus valdymas leidžia lengvai valdyti elektrinį varytuvą. Maksimalus nuvažiuojamas atstumas siekia iki 35 km, todėl galite leistis į ilgas keliones.


YOMPER atitinka ES reglamento 2017/745 keliamus reikalavimus medicinos prietaisams ir yra pažymėtas CE ženklu.

YOMPER yra parenkamas ir kompektuojamas pritaikant prie asmeninio neįgaliojo vežimėlio. Elektrinio varytuvo kaina nuo 3500,00 Eur. Kompensuojamas iki 80% išlaidų. Dėl užsakymo ar detalesnės informacijos prašome susisiekti.

YOMPER

Elektrinis varytuvas Yomper

 

Kartais tenka sunkiai dirbti, kad įveiktum kliūtis ar užvažiuotum į įkalnę. Laikui bėgant šios pastangos gali pradėti kelti skausmą, ypač pečių srityje. Remiantis klinikiniais tyrimais, nuo 30 iki 73% neįgaliųjų vežimėlių naudotojų kenčia nuo pečių skausmo. Sumažinkite peties sąnario apkrovą bei dėvėjimasį ir gaukite pagalbą kasdienėse situacijose.

Yomper prisitaiko prie jūsų poreikių ir skirtingų situacijų. Dėl unikalios centruotos padėties (elektrinis varytuvas tvirtinamas po vežimėliu, o jo ratas liečiasi su žeme toje pačioje linijoje kaip ir vežimėlio ratai) jūs beveik pamiršite, kad Yomper yra sumontuotas ant jūsų vežimėlio. Elektrinio varytuvo valdymo pultelis užtikrina patogų ir lengvą valdymą, jis lengvai sujungiamas per Bluetooth su Yomper varytuvu. Yomper galite nustatyti dviem skirtingais režimais: vidaus patalpų ir lauko režimai. Papildomai galima užsakyti valdikį lydinčiam asmeniui, kurio pultelis pritvirtinamas ant vežimėlio stūmimo rankenų.

 

Elektrinis varytuvas yomper

  • Kompaktiškas ir naujoviškas valdymo blokas
  • Įvairios valdymo bloko tvirtinimo galimybės (prie vežimėlio rėmo, prie kojos ir pan.)
  • Nuolydis iki 14% (priklauso nuo paviršiaus, sistemos svorio, įkrovimo būsenos)
  • Paprastas valdymas: paspauskite 2 kartus mygtuką ir YOMPER įsijungs, paspauskite 1 kartą mygtuką ir YOMPER sustos
  • 2 važiavimo režimai: patalpoms ir laukui. Kiekvienas režimas turi po 5 greičio lygius
  • Greičio lygius galima didinti arba mažinti važiavimo metu
  • Per valdymo bloką galima nustatyti greitį, pagreitį ir kitus parametrus
  • Pritaikomas tiek standaus rėmo vežimėliams tiek ir suglaudžiamo rėmo vežimėliams
  • Maksimalus atstumas iki 35 km (su 24V 10Ah ličio baterija)
  • Pripučiamos padangos ratas
  • Apie 6 kg svoris (su akumuliatoriumi)
  • Programuojamas greitis. Maksimalus greitis gali siekti 16km/h.

Jei savo jėgomis stumsite vežimėlį, YOMPER net nepastebėsite. Nes jis nesukelia jokio papildomo pasipriešinimo jūsų važiavimui. Taigi visada išliksite mobilus ir aktyvus. Bordiūrai ar kitos kliūtys nėra problema. YOMPER seka visus jūsų vežimėlio judesius. Kai YOMPER pavara suaktyvinta, jūs rankiniu būdu galite stumti vežimėlį greičiau, tokiu būdu YOMPER pereina į laukimo režimą. Jei pavargsite ir vėl pradėsite stumtis lėčiau, YOMPER vėl perims darbą. Tai mes vadiname aktyviosios galios pagalba.

Yomper aktyvaus tipo vežimėlis

VAŽIAVIMO REŽIMAI

„Žaliasis režimas“ yra geras pasirinkimas vidaus erdvėms, prekybos vietose, pėsčiųjų zonose ar siauruose takuose. Pasirinkus šį režimą elektrinis varytuvas įjungiamas arba išjungiamas ne tik valdymo pultelio mygtuku, bet galima atjungti elektrinio varytuvo veikimą tiesiog stabdant vežimėlį galinių ratų stūmimosi lankais. Elektirnis varytuvas automatiškai atsijungia pajautus, kad vežimėlį yra stabdyti.

„Raudonasis režimas“ yra tinkamas pasirinkimas lauke, atvirose erdvėse. Šis režimas yra optimalus pasirinkimas važiuojant ilgesniais atstumais, atvirose vietose, ant nelygaus paviršiaus ar važiuojant į įkalnę. Elektrinį varytuvą galima atjungti tik paspaudžiant valdymo pultelio mygtuką.

Abu važiavimo režimai turi po 5 greičio lygius. Vairuodami galite lengvai pasirinkti greičio lygius ir patys nuspręsti, kokiu greičiu norite važiuoti kelyje. Naudodami valdymo bloką galite reguliuoti kiekvieną greičio lygį pagal individualias aplinkybes.

Valdymo pultelis indikuoja esamą greičio lygį su penkiais šviesos diodais. Pagal šviesos diodų spalvą jūs visada galite matyti, kokiu važiavimo režimu veikia jūsų YOMPER.

Yomper varytuvas

Standartinė 6 Ah ličio baterija leidžia nuvažiuoti iki 18 km. YOMPER taip pat galima įsigyti su 10 Ah baterija, su ja nuvažiuosite iki 35 km (nuvažiuojamas atstumas priklauso nuo kelių veiksnių, tokių kaip visos sistemos svoris, lauko sąlygos, paviršius, įkrovos būsena ir kt.).

TVIRTINIMAS PRIE VEŽIMĖLIO / SVORIS

YOMPER galima naudoti su suglaudžiamo rėmo arba standaus rėmo vežimėliais.  Elektrinį varytuvą Yomper prie laikiklio pritvirtinti ir nuimti labai lengva ir tai galima padaryti viena ranka. Dėl mažo, vos 4,65 kg (be akumuliatoriaus), galite visur pasiimti YOMPER ir taip išlaikyti maksimalią nepriklausomybę. (Akumuliatoriaus svoris: 6 Ah ~ 1,1kg / 10 Ah ~ 1,95 kg).

Yomper varytuvo tvirtinimas

PULTELIS LYDINČIAM ASMENIUI

YOMPER taip pat gali būti naudojamas kaip pagalbinė vežimėlio stūmimo priemonė lydinčiam asmeniui. Greitis gali būti tolygiai reguliuojamas naudojant valdiklį tvirtinamą ant vežimėlio stūmimo rankenų. Stūmimo pagalba gali būti naudojama kartu su valdymo bloku arba atskirai be valdymo bloko.

Palydovo valdymas


Techniniai parametrai

Maksimalus nuvažiuojamas atstumas Nuo 18 iki 35 km (priklauso nuo akumuliatoriaus)
Maksimalus greitis (lygiame paviršiuje) 6-16 km/h
Variklio galia 250 W
Variklio įtampa 24 V
Darbinė temperatūra -25°C iki +50°C
Teorinės sąnaudos lygiu paviršiumi ir stabiliu važiavimu 5,9 Wh/km
Bendras svoris 6,05 kg (6 Ah baterija ir valdymo blokas)

6,9 kg (10 Ah baterija ir valdymo blokas)

***Pastaba: šios vertės buvo išmatuotos 100 kg sveriančiam vartotojui. Diapazonas ir greitis gali skirtis priklausomai nuo naudojimo sąlygų.
Maksimali leidžiama apkrova Iki 150 kg*
* Jei viršija 100 kg, techniniai duomenys (pvz., diapazonas, greičiai ir kt.) gali skirtis

Pavaros blokas

Bendras ilgis 375 mm
Bendras plotis 150 mm
Bendras aukštis 349 mm
Svoris 4,8 kg (+0,7 kg priedas)
Padanga 8 colių (203 mm)

Baterija

Baterijos tipas Ličio jonų
Nominali įtampa 24 V
Minimali įtampa (išsikrovusi) 19 V
Maksimali įtampa (įkraunama) 29,4 V
Bendri matmenys Ilgis 12 cm x plotis 11,3 cm x aukštis 11,3 cm
Svoris 1,1 kg 6 Ah / 1,95 kg 10 Ah

Failai atsisiųsti

Kompensavimo tvarka

Elektrinis varytuvas kompensuojama asmeniui nuo 14 metų amžiaus, kartą į 6 metus. Kompensuojama aktyvaus aba tetraplegikui pritaikyto vežimėlio naudotojams (išskyrus tam tikrus atvejus).

Aktyvaus tipo vežimėlio naudotojui kompensuojama iki 80% faktinių išlaidų, bet ne daugiau kaip 70 BSI (3850,00 Eur).

Tetraplegikui skirto vežimėlio naudotojui kompensuojama iki 80% faktinių išlaidų, bet ne daugiau kaip 95 BSI (5225,00 Eur).


Kompensavimo tvarka:

  1. Užsisakote/įsigijate elektrinį varytuvą.
  2. Pateikiate TPPC (Techninės pagalbos priemonių centrui) šiuos dokumentus:
    • Užpildytą Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos nustatytos formos Prašymą
    • Sąskaitą faktūrą ir pinigų sumokėjimą patvirtinantį dokumentą arba sąskaitą faktūrą, kurioje nurodytas mokėjimo termino atidėjimas
    • Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, jei prašymas teikiamas ne per www.spis.lt
    • Dokumentą, patvirtinantį asmens atstovavimo pagrindą, jei Prašymą asmens vardu teikia
      asmens atstovas
    • Elektrinio varytuvo atitikties deklaraciją medicinos priemonių reglamentui (ES) 2017/745
    • Dokumentą, patvirtininantį elektrinio varytuvo garantijos terminą
    • Elektrinio varytuvo užpildytą užsakymo formą
  3. Po dokumentų pateikimo TPPC sudaryta komisija per 15 d. priima sprendimą dėl kompensacijos skyrimo.
  4. Po Komisijos sprendimo per 30 d. d. išmokama kompensuojama suma į Prašyme nurodytą asmens arba asmens atstovo banko sąskaitą.
Iki nemokamo prekių pristatymo trūksta 50.00