klausos-aparatas-Naida-M.pngklausos-aparatas-Naida-M.png

Užausinis klausos aparatas „Phonak Naida Marvel“

Pripažintas pasaulyje kaip patikimiausias ir galingiausias klausos aparatas, sukurtas kompensuoti sunkų ir itin sunkų klausos sutrikimą. Marvel linijos klausos aparatai – išskirtiniai klausos aparatai rinkoje dėl garso perdavimo galimybių iš visų įrenginių, turinčių Bluetooth ryšį!

„Biomedikos centre“ klausos aparatus galite išbandyti nemokamai. Į vizitą prašome registruotis iš anksto.

„Phonak Naida“ klausos aparatai, tai galingiausių visoje rinkoje klausos aparatų linija. „Phonak Naida Marvel“ klausos aparatai ypač natūraliai ir sodriai atkuria visus aplinkos garsus. „Naida Marvel“ išskirtinis klausos aparatas, perduodantis garsą tiesiai į klausos aparatą iš visų įrenginių Bluetooth® ryšiu.

Galingas, sodrus garsas

Šie klausos aparatai atpažįsta visus jus supančius garsus ir automatiškai prisitaiko prie tikslesnių klausymosi situacijų kaip niekad anksčiau! Dėka „AutoSense OS 3.0“ ir „Binaural VoiceStream Technology“ funkcijų, su „Naida Marvel“ klausos aparatais geriau suprasite kalbą triukšme. Naudojant „Roger“ priedą, kalba bus aiškesnė ir per atstumą, tad reikės mažiau pastangų klausyti triukšme. Būsite nustebinti, kaip užtikrintai klausos aparato teikiama galia padeda kompensuoti jūsų klausos sutrikimą.

Jungiasi prie išmaniųjų telefonų, televizorių ir kitų prietaisų

Prisijunkite tiesiogiai prie savo „iOS“, „Android“ ir visų kitų technologiją Bluetooth® naudojančių telefonų ar kitų prietaisų. Mėgaukitės laisvų rankų skambučiais, televizija, muzika, elektroninėmis knygomis, tinklalaidėmis ir įvairiu kitu turiniu be jokių papildomų priedų!

RogerDirect fukcijos dėka, klausos aparatai yra 15% mažesni ir 14% lengvesni lyginant su ankstesniais klausos aparatais kartu su išoriniu imtuvu!

Patikima

„Naída“ – patikimiausias didelio galingumo klausos aparatas, kuriam suteikta IP68 atsparumo vandeniui ir dulkėms klasė. Pagal standartą IEC 60529 – klausos aparatas 1 metras po vandeniu gali būti laikomas 60 minučių, o dulkių kameroje – 8 valandas.

Klausos aparatas skirtas

,

Klausos aparatų nešiojimas

Modeliai

„Naida M-SP“

Tinka žmonėms, kurių klausos sutrikimas yra nuo vidutinio iki itin sunkaus;
Elemento dydis:13;
„Laisvų rankų“ skambučiai;
„RogerDirect“ – tiesioginis prisijungimas prie „Roger“ priedų;
Klausos aparatų klasės (klausos aparatų „Phonak“ funkcijų apžvalga):

  • „Premium“ (M90)
  • „Advanced“ (M70)
  • „Standard“ (M50)
  • „Essential“ (M30)

Spalvos

Vaizdo įrašas

Iki nemokamo prekių pristatymo trūksta 50.00